Som un despatx d’arquitectura i interiorisme. Estem especialitzats en projectes integrals d’obra nova,  habitatges unifamiliars, reformes, rehabilitació, interiorisme, estands, retails i projectes d’hostaleria, tant de clients privats com empreses públiques. Gràcies a l’experiència dintre d’aquest sector durant 20 anys, els nostres projectes els concebem des d’una visió global i fusionem aquests dos processos de treball, l’arquitectura i l’interiorisme, per a convergir en un únic treball integral que engloba aquestes disciplines, dominant així totes les fases del procés i assegurar l’èxit del projecte.

Des del primer contacte amb el client, passant per la presa de dades i analitzant totes les propostes viables per, finalment i juntament amb el client acordar la millor opció. Arribem a desenvolupar qualsevol tipologia de projecte fins la fase final en la qual proposem el mobiliari més apropiat d’acord amb el projecte elaborat. Aquest sistema de treball permet reduir el temps i evitar intervenir intermediaris innecessaris en tot el ja llarg procés.

Consell de Cent 308, 4-1
08007 Barcelona.
ms@mateusubiraarquitectes.com

“Per a nosaltres un espai no té sentit
fins que una persona no el viu”

Mateu Subirà ha estat 20 anys com a cap de grup dins de Tac Arquitectes, un despatx multidisciplinari amb una àmplia experiència desenvolupant projectes d’obra nova i rehabilitació de gran envergadura. A més ha format part com a cap de grup en què ha desenvolupat reformes d’oficines bancàries amb un alt nivell de disseny d’interiorisme i direcció d’obra, com una de les  empreses de confiança de l’entitat bancària.

CV Mateu Subirà

 

Carlota Portavella ha desenvolupat la seva trajectòria professional durant 20 anys com a cap de direcció dins del món del comerç de mobiliari. A més ha realitzat diverses obres d’obra nova de disseny d’interiors a través del seu propi despatx professional. Darrerament s’ha incorporat com a directora liderant la gestió de productes de mobiliari i de disseny a través d’un portal web dins el sector del disseny.

CV Carlota Portavella

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!